Nyhed

SYTTEN: Ella Augusta udgiver ep, inden hun bliver atten

På fredag spiller hun til Spot Festival, og der er flere koncerter i vente

Sidste år udgav Ella Augusta hittet ”Første dag” sammen med Benjamin Hav, som i skrivende stund har over 4 millioner streams på Spotify. Efterfølgende har hun udgivet tre singler: "Uduelig", "Internetsangen" og "Baglæns".

Hun kunne i marts opleves som opvarmning på Pils Danmarksturné. Nu kan hun så annoncere, at hun samler alle sine singler, og tilføjer et par stykker på en ny ep Sytten. Ep’en kommer på fredag - samme dag, som hun skal spille til Spot Festival.

”Det er en ep, der er skrevet ud fra mine egne følelser gennem de sidste tre år og de forskellige perioder, jeg er gået igennem i den tid. Jeg har forsøgt at skrive nogle ærlige sange om nogle af de ting, som kan føles svære, når man er ung og overtænker. Jeg har forsøgt at tømme mit hoved ned i musikken for netop at undgå overtænkningen – at lave musik er helt klart min måde at få mine følelser og tanker ud på,” fortæller Ella Augusta i en pressemeddelelse og tilføjer:


”Nogle af sangene har vi lavet i mit studie, nogle i Emils (Emil Falk, red.) og nogle, når vi har været ude at gå en tur. Så er de sidste linjer i en sang faldet på plads midt i en gåtur. Min ep hedder Sytten, fordi jeg har lavet det hele op til, at jeg blev 17. Det har været megavigtigt for mig, at de her sange udkommer, inden jeg bliver 18. Jeg håber, der er nogle ude i verden, som kan bruge dem til noget.”

Foruden sine indtil videre tre singler i eget navn har Ella Augusta sunget titelsangen til Jonas Risvigs ungdomsserie Grænser, udgivet musik med Lord Siva og har meldt udsolgt til sin første headlinerkoncert. Hun har dog tilføjet flere koncerter og kan opleves den 22. oktober på Hotel Cecil og den 23. oktober på Headquarters.

Trackliste:
1 - "Måske har det været så godt som det bli’r"
2 - "Internetsangen"
3 - "Uduelig"
4 - "Nu det for sent"
5 - "Baglæns"
6 - "Hvad nu hvis"


EFTER TURNÉ MED PIL: Her er ny sang fra Ella Augusta

ANNONCE