Nyhed

EFTER BRYSTOPERATION: Se stærk musikvideo fra Freja Kirk

Efter stærk livefremførelse af sin nye dansksprogede single i fredags er Kirk klar med en musikvideo til sange

Tidligere på måneden udgav Freja Kirk sin dansksprogede sang “Hvad skal man kalde én som mig?” der - som titlen antyder - handler om identitet.

“Jeg synes, vi er nødt til at have en snak i samfundet om, hvorvidt vi skal have lov til at bestemme over vores egen krop i 2024 eller ej. Og det synes jeg selvfølgelig, vi skal have lov til,” udtalte Kirk i en video på Instagram i forbindelse med udgivelsen og tilføjede:

“Jeg tror på, at hvis vi bliver bedre til at sige, at vi ikke passer ind eller tingene er svære, så vil vi opleve, at alle har det på samme måde.”


I fredag fremførte Kirk så sangen live ved uddelingen af Echoprisen i København- og her overraskede hun publikum ved at vise sin "nye," nøgne overkrop, efter at at hun for nylig har fået fjernet brysterne. Og i dag kan GAFFA så præsentere premieren på musikvideoen til “Hvad skal man kalde én som mig?”

Videoen er instrueret og filmet af Tom McKenzie og Anja Gaardbo har stået for koreografien til Kirk og de fire medvirkende dansere. Du kan se videoen under artiklen.

GAFFAs Cillian Murphy var til stede ved uddelingen af Echoprisen i fredags og rapporterede blandt andet om Kirks optræden:


"Man kan måle meget i streams, salgstal og statuetter, men aftenens største vinder blev utvivlsomt Freja Kirk, selvom hun slet ikke var nomineret i nogen kategorier. Den danske sanger udkom i fredags med det meget personlige nummer ”Hvad skal man kalde en som mig”, der omhandler hendes tanker om egen identitet, som for nylig ledte Freja Kirk til at få fjernet sine bryster," skrev Murphy og tilføjede:

"Til EchoPrisen leverede den 37-årige sanger en fejlfri udgave af nummeret, og hun kronede sin optræden med at smide trøjen, hvilket affødte et sus gennem Østerbrohuset og et kærkomment øjebliks eftertænksomhed midt i de til tider halvplatte festligheder. En velvalgt modvægt til showets ellers lette tone, og et godt bud på, hvad en liveoptræden i primetime sendetid bør bruges til."


Stringent rodebutik fuld af sex

ANNONCE