Nyhed

LYT: Lana Del Rey fortolker 98 år gammel popsang

Den turnéaktuelle amerikaners nye coverversion optræder på nyt soundtrack

Frank Sinatra indspillede den. Det samme har Ella Fitzgerald, Bing Crosby, Count Basie og Johnny Rivers. Og nu har også Lana Del Rey indspillet sin version af den legendariske popsnedker Irving Berlins "Blue Skies," som er skrevet tilbage i 1926.

Den nye version, som kan høres under artiklen her, er den seneste i en række af gode nyheder for fans af Del Rey. Sidste sommer høstede Lana Del Rey hele seks GAFFA-stjerner for sin friluftskoncert i Hyde Park, London - og til sommer vender hun så tilbage til Europa for at give koncerter i blandt andet andet Porto, Barcelona, Reading, Leeds og Paris.

For et par uger siden afslørede Del Rey - med det borgerlige navn Elizabeth Grant - så, at hun er klar til at udsende sit tiende studiealbum til september. Der vil være tale om et countryalbum, som har fået titlen Lasso, fortalte den 38-årige sanger og sangskriver fra scenen ved et arrangement forud for Grammy-uddelingen i Los Angeles for nylig.


Nyindspilningen af "Blue Skies" optræder på det aktuelle soundtrack til filmen The New Look, som er produceret af Lana Del Reys ven og samarbejdspartner Jack Antonoff. Det er anden gang på få måneder, at Lana Del Rey udgiver en coverversion af et ældre forlæg.

Tilbage i december slap hun således sin indspilning af John Denvers "kun" 52 år gamle hit "Take Me Home, Country Roads" - en poetisk hyldest til naturen i og omkring Blue Ridge Mountains i West Virginia.


BAGKATALOG: Da Lana Del Rey lagde København ned - for allerførste gang

ANNONCE