Nyhed

Lana del Rey annoncerer nyt album - kaster sig over en særlig genre

Stjernens tiende studiealbum udkommer efter planen i kølvandet på sommerens europæiske koncerter

Sidste sommer vakte Lana del Rey vrede blandt en del fans, da hun gik alt for sent på scenen til sin egen, stærkt imødesete koncert på den britiske Glastonbury-festival - med det resultat, at adskillige sange måtte springes over på den i forvejen begrænsende festival-sætliste.

En måneds tid senere høstede hun hele seks GAFFA-stjerner for sin friluftskoncert i Hyde Park, London - og til sommer vender hun så tilbage til Europa for at give koncerter i blandt andet andet Porto, Barcelona, Reading, Leeds og Paris.

I går (31/1) afslørede Del Rey - med det borgerlige navn Elizabeth Grant - så, at hun er klar til at udsende sit tiende studiealbum til september. Der vil være tale om et countryalbum, som har fået titlen Lasso, fortalte den 38-årige sanger og sangskriver fra scenen ved et arrangement forud for weekenden Grammy-uddelinger i Los Angeles. Det rapporterer Rolling Stone. 


Lana del Rey slog igennem med albummet Born to Die i 2012 og har holdt en høj udgivelsesfrekvens siden - ikke mindst de senere år. I 2019 udgav hun Norman Fucking Rockwell, der er blevet hyldet som et decideret mesterværk, og i 2021 udkom Chemtrails over the Country Club og Blue Banisters med blot et halvt års mellemrum.

Lana del Reys seneste udspil er Did You Know There's a Tunnel Under Ocean Boulevard fra foråret 2023.

SORT MAGI: Kristen influencer beskylder Lana Del Rey for hekseri - og får kontant svar


ANNONCE