Nyhed

MIG FØR DIG: Bleachers klar med ny single - hør den her

Bleachers udgiver deres fjerde single forud for deres nye album

Det er lidt over en måned siden, bandet Bleachers udgav den fjerde single til deres nye, selvbetitlede fjerde album, der udkommer den 8. marts. Nu er bandet klar med at dele endnu en forsmag i form af singlen ”Me Before You”, ej at forveksle med filmen af samme navn.

Bandets frontmand er den Grammy-vindende sangskriver, sanger og producer Jack Antonoff. Han er blandt andet kendt for sit virke som guitarist og trommeslager i pop-rock-bandet Fun, som stod bag hits som ”We Are Young” og ”Some Nights”.

Herudover har han produceret for Taylor Swift, Lorde, Lana Del Rey og mange flere. Sammen med Taylor Swift vandt han i år en Grammy i kategorien Album Of The Year.


I 2014 debuterede Bleachers med albummet Strange Desire, som fik tre stjerner fra GAFFA. Sidenhen har bandet udgivet to albums yderligere, og de var senest albumaktuel med Take That Sadness Out Of Saturday Night. Dette album modtog også en trestjernet anmeldelse, fordi pladen havde et noget uklart og forvirret udtryk:

”Man skal have befundet sig på sæderne med dårligst udsyn, allerbagerst på tribunernes støvesamlende sæder, hvis man i løbet af de seneste år har ladet Jack Antonoffs proverbiale sceneshow af en karriere i konstant opadgående trajektorie gå sin næse forbi. Set i lyset af den form for kolossal medvind, som producer-ekstraordinairen har haft i sejlene, er det måske naturligt nok, at Antonoffs sideløbende karriere som frontmand for sit eget projekt, Bleachers, ikke helt har glimtet med samme stjernestøv. Eller måske er det slet og ret et spørgsmål om manglende gennemslagskraft,” lød det blandt andet i anmeldelsen.


MODERN GIRL: Bleachers udgiver ny feel-good singl

 

ANNONCE