Nyhed

Pearl Jam annoncerer første album i fire år - hør første single her

Sværvægterne fra Seattle har foreløbig to europæiske koncertdatoer i kalenderen til sommer

Da amerikanske Pearl Jam besøgte Royal Arena i København i sommeren '22, kvitterede GAFFAs anmelder med de maksimale seks stjerner - og næsten lige så stor var begejstringen, da bandet udgav deres seneste studiealbum for fire år siden.

Nu er der så særdeles godt nyt til fans af de amerikanske grunge-veteraner. Natten til tirsdag dansk tid delte Pearl Jam nemlig et opslag på deres sociale medier, hvor de annoncerer den forestående udgivelse af deres nye studiealbum - og deler første forsmag på albummet.

Dark Matter er titlen på både førstesinglen og albummet, som udkommer den 19. april. Titelsangen kan høres under artiklen. I skrivende stund har Pearl Jam tre koncerter i kalenderen i kølvandet på det nye album - heraf to i Europa, hvor Eddie Vedder og kompagni kan opleves i henholdsvis Madrid og Lissabon den 11. og 13. juli. 


Allerede i næste måned er Eddie Vedder - uden resten af bandet - dog en tur i Europa. Han skal nemlig optræde ved en stjernespækket støttekoncert for velgørenhedsorganisationen The Teenage Cancer Trust i London den 24. marts. 

Udover Eddie Vedder kan de heldige tilstedeværende se frem til at opleve blandt andre Robert Plant, Pete Townshend, Paul Weller og ikke mindst The Who-forsangeren Roger Daltrey, som har været ambassadør for The Teenage Cancer Trust i mere end tyve år og kurateret de årligt tilbagevendende velgørenhedskoncerter.


Stærk og sympatisk farrock fra Onkel Eddie

ANNONCE