Nyhed

VENTETIDEN ER FORBI: Ben Howard kommer til Danmark

Efter femstjernet anmeldelse i Forum for seks år siden kommer Ben Howard endelig tilbage til Danmark

Det er efterhånden seks år siden, man kunne opleve den britiske singer-songwriter Ben Howard live i Danmark. Men sidste år udkom Ben Howard med nyt album og er nu klar til at spille i Danmark. Han spiller den 26. juni i DR Koncerthuset.

Howard startede sin karriere tilbage i 2011, hvor han udgav sit første album. Efterfølgende har han udgivet fem albums i alt, hvor det nyeste blev udgivet sidste år under titlen Is it?. Albummet fik en femstjernet anmeldelse fra GAFFA.

”Det selvbiografiske symbol er umådeligt svær at overse, og når man har Is it? og dets vellykkede udfald in mente, er det svært ikke at smile over det meste af femøren,” lød det fra GAFFAs anmelder, som tilføjede:


”Visionerne er der i hvert fald, og alle tvivlsspørgsmål om hvad, hvor og hvorfor kan og bør affejes; Ben Howard er lige præcis der, hvor han skal være. Dette er det bedste sted, han nogensinde har været.”

Howards karriere har bragt ham både national og international succes, hvilket også har fået ham forbi Danmark et par gange, blandt andet på Store Vega, NorthSide og Forum. Koncerten i Forum indbragte Howard en femstjernet anmeldelse fra GAFFA, hvor det blandt andet lød:

”På det sidste ekstranummer, ”Hot Heavy Summer", akkompagnerede bandet ham, og med et skævt smil takkede han publikum. Der er ingen tvivl om, at Ben Howard ikke prøver at være en stor performer. Heller ikke til denne koncert. Men hvis man så bort fra det og lod sig forføre, opstod magien, og man blev lukket ind i hans melankolske, smukke og eftertænksomme univers.”


Billetsalget starter fredag den 16. februar klokken 11:00, og salget kommer til at foregå her

NorthSide-aktuelle Ben Howard: Måske sælger jeg mine priser på eBay

ANNONCE