Nyhed

Cat Power kommer til Danmark

Chan Marshall kommer til landet for at genskabe historisk Bob Dylan-koncert til august

Tilbage i november kunne man læse et stort interview med amerikanske Chan Marshall - alias Cat Power. Anledningen var udgivelsen af livealbummet Cat Power Sings Dylan: The 1966 Royal Albert Hall Concert, hvor Marshall - som titlen antyder - har genskabt Bob Dylans legendariske koncert, sang for sang.

Livealbummet er indspillet i London i efteråret '22, og siden har Marshall genopført koncerten flere andre steder - senest i Los Angeles. I efteråret annoncerede Marshall koncerter i blandt andet Oslo, Stockholm, Paris, Berlin og London - og nu forlyder det så, at også danske fans får mulighed for at opleve Marshalls Dylan-hyldest.

Hun kommer nemlig forbi DR Koncerthuset i København med sit band den 22. august. Billetter koster fra 415 til 720 kroner plus gebyr og sættes i salg via Live Nation på torsdag den 25. januar klokken 10.00 og et døgn senere via spillestedets hjemmeside. 


Cat Power under sit besøg i DR Koncerthuset i november 2015. Foto: Eskil Olaf Vestre
Cat Power under sit besøg i DR Koncerthuset i november 2015. Foto: Eskil Olaf Vestre

"Det er et ambitiøst projekt – men det lykkes, som man nu kan forvisse sig om på dette fine livealbum fra den særlige aften i november '22. Det er i sig selv en fornøjelse at høre disse smukke (i og i sin tid stærkt nyskabende) sange foldet ud og fremført samlet for første gang i over 50 år," skrev GAFFAs anmelder i sin tid om livealbummet og tilføjede:

"Og hvad mere er: At høre Marshall ånde liv i dem – frem for at genhøre den historiske liveoptagelse – tillader lytteren at rekapitulere og lytte til sangene med nye ører. Ikke som et historisk dokument fra en svunden tid, men som dét, de i sin tid var og stadig er: En levende, fabulerende poesi, som på én eller anden måde formår både at være enigmatisk drømmeagtig og krystalklar på samme tid. Stort."


Cat Power kunne senest opleves herhjemme i sommeren '22, hvor hun gav koncert på Heartland Festival på Fyn.

Da hun entrerede scenen med et glas rødvin i hånden, kunne man godt få det indtryk, at det ikke var dagens første

ANNONCE