Nyhed

Populært dansk band går i opløsning

Katinka Band nåede at skabe deres helt egen niche på den hjemlige scene gennem deres ti år lange levetid

For få uger siden udgav Katinka Band deres seneste album, Vi lader bare som om. I dag har bandet så meddelt, at de har valgt at gå hver til sit efter ti års samarbejde. Forinden vil de dog tage på en sidste turné, forlyder det i en pressemeddelelse udsendt onsdag morgen. 

”Efter 10 års musik-ægteskab har vi besluttet os for at trække stikket i Katinka Band. Det har været de vildeste, sjoveste, skøreste, dejligste, hårdeste og mest lærerige 10 år, vi har grædt og grint sammen, men først og fremmest er vi vokset op sammen," lyder det fra bandet i pressemeddelelsen, som fortsætter:

"Det har ikke været en nem beslutning for os, men når man bliver voksne sammen, skal der også være plads til at vokse i forskellige retninger, og den individuelle udvikling vil vi gerne respektere. Vi er alle sammen meget stolte af alt det musik og alle de oplevelser, vi har skabt. Vi er stolte af, at vi har verdens bedste fans, der har tudet og danset og sunget op til os," skriver bandet og tilføjer:


"Uden jer var der intet Katinka Band. Vi er alle enige om, at det er til koncerterne, vores sange får liv. I mødet med jer. Derfor vil vi også gerne slutte 10 års Katinka Band cirkus med en Danmarksturné, hvor vi kan opleve magien en sidste gang sammen med hinanden og jer.”  

Katinka Band består - lidt endnu - af Katinka Buchwald Bjerregaard, Simon Ask Ladekarl, Marie Hageltorn Christiansen og Torben Guldager. 

KATINKA: Hvorfor må jeg ikke, hvis Iggy Pop må? Det er jo bare et par brystvorter


ANNONCE