Nyhed

David Gilmour annoncerer sjældne koncerter

Pink Floyd-guitaristen har lige annonceret et residency i anledning af sit første studiealbum i ni år

For mindre end to uger siden landede nyheden om den forestående udgivelse af Luck and Strange - den i dag 78-årige Pink Floyd-guitarist David Gilmours første soloalbum i ni år, som er sat til udgivelse den 6. september via Sony Music. 

Nu har guitarlegenden så annonceret en sjælden række koncerter i anledning af udgivelsen - og det er naturligvis kun Englands mest ikoniske venue, som kan gøre det.

Ligesom tilfældet var, da Gilmour udgav Rattle That Lock i 2015, vil han give en række koncerter i Royal Albert Hall i London til efteråret - mere præcist den 9. til 15. oktober. Billetterne sættes til salg på fredag den 10. maj.

Gilmours kommende album er skabt i samarbejde med den væsentligt yngre producer Charlie Andrew, som Gilmour i sit pressemateriale har rost for sin uimponerede tilgang til opgaven. Størstedelen af sangteksterne på Luck & Strange er skrevet af Gilmours hustru og mangeårige samarbejdspartner Polly Samson.


"Det handler om at blive ældre; dødelighed er det gennemgående tema," udtaler Samson i pressemeddelelsen og suppleres af Gilmour: "Vi brugte en masse tid, både under og efter lockdown, på at tale om de emner."  

Forholdet mellem Roger Waters og David Gilmour når nyt lavpunkt

 


ANNONCE