Nyhed

Ny dokumentar om Led Zeppelin er på vej

Den nye film om det ikoniske rockband skal også vises i biografen

Tilbage i 2019 blev det annonceret, at en ny dokumentar om Led Zeppelin var på vej. I 2021 blev et udkast til dokumentaren med titlen Becoming Led Zeppelin vist på filmfestivalen i Venedig. Siden da har der ikke været meget nyt om arbejdet med filmen, men nu står det klart, at Sony Classics har købt rettighederne, og at den også vil blive vist i biograferne, ifølge Variety.

Ifølge mediet skal filmen skildre de første år af bandet, fra medlemmerne dannede gruppen til udgivelsen af albummet Led Zeppelin II.

Sony Classics kalder formatet en "hybrid dokumentar-koncertfilm" med optagelser fra bandets koncerter på Fillmore West, Atlanta Pop Festival og Texas Pop Festival i 1969 samt Bath Festival i 1970.


De eneste interviewpersoner i filmen siges at være bandet selv; det vil sige Robert Plant, Jimmy Page og John Paul Jones samt gemte John Bonham-interviews fra arkivet.

"Vi brugte år på at designe denne film til, at den kan opleves på det store lærred med den bedst mulige lyd," sagde instruktør Bernard MacMahon i en erklæring, ifølge Variety.

Indtil videre er der ikke sat en udgivelsesdato.


LÆS OGSÅ: KLASSIKEREN: Led Zeppelin-hovedværk fylder 50 år

 

 


ANNONCE