Nyhed

RMC AFGANGSFESTIVAL 2024: Masser af gratis koncerter - og flere kendte navne

Adskillige kendte navne er på programmet, når Rytmisk Musikkonservatorium inviterer til over 50 gratis koncerter

I næste måned dimitterer en ny årgang af studerende fra Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) i København - og det markeres traditionen tro med en lang række koncerter med de nyuddannede musikere på Holmen i København mellem 10. og 20. juni.

Alle koncerter er ganske gratis - og blandt de snart tidligere studerende er der faktisk adskillige, som allerede har markeret sig stærkt på den hjemlige musikscene. Det gælder blandt andet Roskilde Festival-aktuelle Thomas Mulcahy Alexandersen (kingtommi) og Lasse Jacobsen (Yör) – foruden Lo Ersare (Lucky Lo), Sophia Hage (Debbie Sings), Benedicte Pierleoni-Nielsen (Baby in Vain), Martin Tangsgaard (iB101), Julius Vinther Raabo (Neon Priest), Albert Aagaard Hertz (Aperly High), Sharon Kumarswamy (Ravi Kuma) og Majke Voss (Broken Twin).

"Som en ultralokal og gratis udgave af showcase-festivaler som Spot og By:larm er RMC Afgangsfestival dermed en enestående eklektisk mulighed for at opleve det bedste af det næste," skriver arrangørerne i en pressemeddelelse om festivalen, som afvikles i RMC’s fire koncertsale og eventlokaler den 10. til 20. juni.


Der er hverken entré eller tilmelding til nogen af de over halvtreds koncerter og events - så det er med andre ord bare om at dukke op.

Baby In Vain er klar med nyt album - det udkommer i dag

 


ANNONCE