Nyhed

EFTER ÉT-STJERNET ALBUM: Nu er Kidd tilbage med første album i ti år

Efter en håndfuld singler over det sidste års tid er den 34-årige rapper klar med sit første studiealbum i et årti

Én stjerne. Det var, hvad det kunne blive til fra GAFFAs anmelder, da den unge rapper Kidd i 2014 udgav sit andet album, Kiddæssancen

"Det er skønt, når der er nogen, der laver noget for at være på tværs – og det er også cool at være anti-finkulturel. Men talent og øvelse skal følge med. Mediestunt eller ej," skrev Maria There Seefeldt Stæhr dengang i foråret 2014.

I '22 kunne man så opleve en ti år ældre Kidd ved Cheff Records jubilæumsshows på både Northside i Aarhus og AiaSound i København - og i løbet af '23 fik vi så en hel håndfuld singler fra Kidd, inklusive "Fløjt'ne" sammen med Tessa.


Og i fredags landede det så: Første nye album fra Kidd siden Kiddæssancen fra 2014. Det nye udspil har fået titlen Og så videre og byder på i alt 11 sange over en spilletid på bare 28 minutter. På gæstelisten er Emil Kruse, Mas og Sira Jovina.

"Der tages hovedspring ned i nostalgisovsen lige fra start, da koncerten skydes i gang med “Kysset med Jamel”, som tydeligt viser sig som en kending blandt det entusiastiske publikum," noterede vores anmelder ved showet på AiaSound i '22 og tilføjede:

"Der er noget anderledes ved at høre nummeret med Kidds 10 år ældre vokal og stemmeføring, der er langt mindre skør og mere almindelig, og som derfor giver sangen et lidt andet udtryk."


 

Når man jumpstyler, hvor gærdet er lavest

ANNONCE