Nyhed

Hør ny livesingle fra turnéaktuelle Emma Sehested Høeg

Skuespilleren og sangeren er klar med liveoptagelse fra Kronprinsparrets prisfest

I fredags optrådte Emma Sehested Høeg i X Factor med en særlig, musikalsk markering af Kvindernes Internationale Kampdag. I dag udgiver hun sangen ”Månebørn,” optaget live ved uddelingen af Kronprinsparrets Priser. Den kan høres under artiklen her.

Høeg startede sin karriere som skuespiller i filmserien Far til fire. Hun har efterfølgende føjet titlerne instruktør, sanger og sangskriver til CV’et. I 2023 udgav hun ep’en Dame Dearest, som fik fire stjerner af GAFFA.

”Alt i alt er Dame Dearest et bekendtskab, jeg håber på, Emma Sehested Høeg kun lige har introduceret for os. For Høeg er virkelig en dygtig kunstner, og det trækker hun med ind i musikken, hvor hun er helt sin egen. Det er fire store stjerner, der giver plads til at vokse sig til flere,” hed det i anmeldelsen.


Emma Sehested Høeg var i 2023 med til at lave forestillingen Farvel til Madonna. Herfra kom sangen ”Månebarn”. Den 20. og 21. marts spiller Høeg fire koncerter med symfoniorkesteret Copenhagen Phil i Konservatoriets Koncertsal i København. Til maj optræder hun i Aalborg, Aarhus samt to aftener på Vega i København den 9. og 13. maj.

Emma Sehested Høeg er også aktuel på Andreas Odbjergs album Un Hommage, hvor hun leverer vokal på sangen "Svært at være fantastisk".


 

ALDRIG HELT NOK: Emma Sehested Høeg udgiver efterspurgt single

ANNONCE