Nyhed

STOLTHED OG FORDOM: Roskilde Festival indtager Betty Nansen Teatret

Festivalen blænder endnu engang op for en koncert i helt særlige rammer

Der er stadig flere måneder til årets Roskilde Festival. Hvis ventetiden føles ulideligt lang, er der dog godt nyt nu. Ligesom de foregående år inviterer festivalen nemlig til et opvarmningsevent i specielle rammer allerede i næste måned, når Roskilde Festival invaderer Betty Nansen Teatret i København til en koncert i en helt særlig scenografi.

Mens det sidste år var Konvent, som gav koncert på Frederiksberg-teatret, er hovednavnet i år First Hate. De vil optræde omgivet af scenografien til teatrets aktuelle (gen)opsætning af Jane Austens klassiker Stolthed og fordom, som spiller på Betty Nansen Teatret seks dage om ugen fra 11. april til 12. maj.

Koncerten finder sted den 27. april og billetter til 150 kroner er i salg nu. Samarbejdet mellem Betty Nansen Teatret og Roskilde Festival har hidtil resulteret i fire teaterkoncerter med henholdsvis Bisse, Irish Gold, When Saints Go Machine og senest Konvent.


"Musik i teatrets rum er altid magisk, men med dette samarbejde begiver vi os ud i noget mere uforudsigeligt, hvor noget helt nyt kan opstå. Det er aldrig til at vide, hvad der sker, når den spontane energi fra livemusikken møder teatrets intimitet," udtalte Betty Nansens teaterdirektør, Elisa Kragerup, op til sidste års Konvent-koncert.

Blandede bolsjer fra nattens boyband

ANNONCE