Nyhed

SOM OMSTREJFENDE KATTE: First Hate er overbevisende linedansere på ny ep – med markant gæst

First Hate er ude med en ny ep, "Down the Rabbit Hole"

Sangene på den netop udgivne ep Down The Rabbit Hole er en samling tilsyneladende omstrejfende katte.

Sådan omtaler duoen bag - First Hate - i hvert fald ep'en selv.

Her forklarer de, at hver af de fem numre, ep'en indeholder, er lidt af en blandet landhandel, når det kommer til udtryk og indhold.

"Down The Rabbit Hole (All That I Like)" er en hymne til de øjeblikke, vi tilbringer alene med vores tanker. "Ma Friends" er en hyldest til venner over hele verden. "Run Down Love" handler om queer kærlighed og skæbnemøder i parker om natten. Og så er der "Rock Song", der ikke er en egentlig rocksang, men som de sammen med Lina Rafn har gjort til et nummer for alle, der har brug for at tage "et moment" for sig selv på dansegulvet. 

Samlet set er sangene en konnotation af kernen i det, som Anton og Joakim har mestret i et årti, forklarer de i en pressmeddelelse. 

"Om det er som First Hate, visuelle kunstnere og grafikere, dj's, festarrangører eller politiske aktører, har de brugt livet indtil videre på at skabe verdener. Og som de overbeviste linedansere, de er, bevæger de sig altid på æstetiske knivsægge, mens de skaber nye sammenhænge, venskaber og lyde. Det er lyden af Down The Rabbit Hole-ep'en.

Du kan lytte til First Hates ep her: 

 


BRIT AWARDS: Aldrig før er en artist nomineret så mange gange

ANNONCE