Nyhed

Vandt du Drengene Fra Angora - 2. sæson?

10 timer fra Angoras land kunne blive dine

Drengene Fra Angora er fortid på DR2, men 2. sæson er netop udsendt på dvd, og den kunne du vinde her. Vi har 8 stykker på højkant, og 4 særligt heldige vindere kunne oven i købet vinde en speciel Angora-fodboldtrøje oven i hatten.

”Drengene Fra Angora - 2. Sæson” er en tredobbelt dvd, der indeholder alle 12 afsnit fra 2. sæson, samt en 4 timers ekstra dvd med ekstramateriale som f.eks. bag kameraet-optagelser, interviews, fraklip, ikke viste scener, kommentator-spor, lysbilledshow og meget mere. I alt 10 timer i selskab med Simon, Henrik Solgård, Kåre, Henning Primdahl, Bobby Olsen, Pim de Keysergracht, Baune og alle de andre folkekære ansigter, som i snit en kvart million seere fulgte hver uge. Satanedme!

Men da det er en flot, flot præmie, skulle der naturligvis også være et svært spørgsmål. Og det kommer nedenfor. Svaret er: Thy Bryghus.


Drengene Fra Angoras første dvd, ”Drengene Fra Angora - 1. Sæson”, der udkom i november 2004, har i øvrigt nu opnået en dobbeltplatin-plade for 80.000 solgte eksemplarer - og er nu oppe på 90.000 solgte enheder. Det er da ikke helt skidt.

Vinderne, der får deres præmier tilsendt i nærmeste fremtid, er følgende. Tillykke!
Dvd'er og T-shirts:
Louise Jensen
2100 København Ø

Marianne Borgholm
3460 Birkerød


Ole Isø-Nielsen
2300 København S

Jakob Kristensen
2791 Dragør

Dvd'er:
Mathias Wadsholt
4171 Glumsø


Marie Louise Waaben
2920 Charlottenlund

Lea Ladefoged
4700 Næstved

Jeppe Larsen
9620 Aalestrup

Angoras land

ANNONCE