Nyhed

Toby Keith kommer til Danmark

Den millionsælgende country-stjerne gæster Pumpehuset til november

Der var mange, der var skuffede over, at Alan Jackson for nylig aflyste sin danske koncert, men nu kommer der en form for plaster på såret med offentliggørelsen af en koncert med en af de senere års allerstørste countrynavne. Vi kan nemlig nu fortælle, at Toby Keith kan opleves i Pumpehuset i København 15. november.

Toby Keith debuterede i 1993 og har i alt udsendt fjorten fuldlængde udgivelser (inklusive to juleplader), hvoraf langt de fleste af dem har modtaget en platinplade i hjemlandet. Det samlede pladesalg har forlængst passeret 20 millioner, og sidste år havde bladet Forbes sangskriveren som nummer et på deres liste over mest indbringede artister.

Countrystjernen toppede i begyndelsen af sin karriere den amerikanske countryhitliste med sange som "Should've Been a Cowboy" og "Who's That Man", men i dette årti er han krydset ind i mainstream-kulturen og har haft top fyrre hits med sange som "Beer for My Horses", "Who's Your Daddy?" og "Courtesy Of The Red, White, & Blue (The Angry American)", der var Keiths reaktion på angrebet på World Trade Center 11. september.


En del af disse sange vil sikkert være på repertoiret blandet med materiale fra det kommende album "American Ride", når Toby Keith gæster Pumpehuset 15. november. Billetsalget starter mandag 24. august, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE