Nyhed

Toby Keith til Danmark

Countrystjernen lægger vejen forbi Vega til november

Er man til countrymusik, så ser 2011 ud til at blive et særdeles spændende år, da navne som Brad Paisley, Dolly Parton, Emmylou Harris, Lyle Lovett og nu Toby Keith alle er på vej til Danmark. Koncerten med Toby Keith er blevet annonceret på sangerens webside og vil blive afviklet i Vega 17. november.

Sidst den millionsælgende amerikaner var i Danmark var i 2009, hvor han gav koncert i Pumpehuset. Her modtog han en overvejende positiv anmeldelse fra GAFFAs Lars Siersbæk Nilsson, der i en firestjernet anmeldelse roste sangerens pondus og twang, men samtidig bemærkede at det hele blev afviklet meget stramt.

"Han har et fremragende bagkatalog med sange som "Should've Been A Cowboy", "Beer For My Horses" og "Who's Your Daddy" at trække på, og han har et meget velspillende band omkring sig, men frem for alt udstråler han en utrolig professionalisme. 1½ time fik vi i selskab med manden. Ikke mere, ikke mindre. Ingen unødig smalltalk eller improvisation. Det var stramt, effektivt og en god oplevelse. Men uanset hvor meget han i joviale smil fremviste sine imponerende hvide tænder, var det svært ikke at tænke, at det hele også var en lille smule maskinelt".


Siden sidste danske besøg er kommet albummet "Bullets In The Gun" og meget passende er navnet på den kommende turné Toby Keith's Locked & Loaded Tour. Hvorvidt der her er blevet plads til lidt friere tøjler kan man finde ud af, når Toby Keith 17. november gæster Vega. Der foreligger endnu ikke information om billetsalg.

ANNONCE