Nyhed

Crowded House til Danmark

Rockgruppen fra down under gæster både Århus og København til juni

GAFFA kunne i går annoncere, at det austrask/new zealandske band Crowded House har et nyt album på bedding, og i dag har vi så fornøjelsen at kunne fortælle, at bandet kommer til Danmark for at afholde to koncerter. Det gør de mandag den 14. juni på Train i Århus samt onsdag den 16. juni i Amager Bio.

Crowded House har været igennem en del udskiftning gennem årene, men består i dag af sanger og sangskriver Neil Finn, bassist Nick Seymour, guitarist Mark Hart og trommeslager Matt Sherrod, og det er altså denne konstellation, man kan se frem til at opleve, når bandet gæster landet til sommer.

Sidste gang Crowded House gæstede Danmark var i 2007, hvor de også indtog scenen på Train. Her var GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt til stede, og han var begejstret over bandets optræden:


"Musikken swingende simpelthen i den grad, og det var befriende, at gruppen ikke blot leverede sangene, som de lyder på pladerne, men havde overskud til at improvisere og indlægge soloer og jam-agtige passager, men heldigvis stadig uden at trække sagerne i langdrag. Deres mere rockede sange, eksempelvis "In My Command" og "Locked Out", fik lige en spand rock-kul mere end albumversionerne og nærmede sig garagerock, mens balladerne, som især stammede fra "Time On Earth"-albummet, blev leveret med afmålt elegance".

Koncerten fik fem flotte stjerner ud af seks.

Det kommende album fra Crowded House er på gaden til maj, og derfor har man altså mulighed for at investere i det inden koncerten, så man er klar til at rocke med, når bandet indtager scenen på de formodenlig pakkede spillesteder i juni måned.


Billetsalget starter fredag den 5. februar via GAFFA Live

ANNONCE