Nyhed

Guns N' Roses-arrangører forbereder fans på ventetid

Gigantium lægger på mandag ramme omkring en koncert med Guns N' Roses, og arrangørerne prøver i forvejen at træffe sine forholdsregler

I forbindelse med Guns N' Roses-koncerten i Gigantium i Aalborg på mandag, har arrangørerne udsendt en meddelelse med praktiske informationer omkring koncerten.  

Som noget nyt har Nordjyllands Trafikselskab og Aalborg Kongres & Kultur Center lavet en aftale om gratis bustransport i hele Aalborg Kommune for publikum til koncerten.

Arrangører opfordrer publikum til at komme i god tid for at undgå kø. Dørene til Gigantiums foyer åbnes kl. 17.00 – der vil blive foretaget security tjek inden adgang til foyeren. Dørene til salen åbnes ca. kl. 18.30, og koncerten starter ca. kl. 20.00 med supportbandet Danko Jones. 


Arrangørerne skriver dog videre: "Ventetid i forbindelse med Guns N' Roses' showstart må påregnes. Bandet er lejlighedsvis gået på scenen væsentligt senere end annonceret."

Her omtales de tilfælde, hvor fans har måttet vente i flere timer, før bandet gik på scenen. Sydamerikanske fans kastede til nogle af bandets koncerter med plasticflasker efter bandets sanger Axl Rose grundet de massive forsinkelser.

Senest i Oslo var bandet to timer forsinket. Det var ligeledes under den koncert, at den excentiske Axl Rose iførte sig det svenske flag under koncerten.


Med hensyn til de gratis busser oplyser koncertarrangørerne følgende:
 
Gratis bustransport til og fra Guns N' Roses indenfor Aalborg Kommune med Nordjyllands Trafikselskab. 
Aalborg Kongres & Kultur Center og Nordjyllands Trafikselskab har lavet en aftale om gratis bustransport i hele Aalborg Kommune (zone 1-10, 15-18, 31-33, 37, 43-45 og 47) for publikum til Guns N' Roses- koncerten i Gigantium.

Tilbuddet gælder for alle, som har en gyldig billet til koncerten. For at komme gratis med NT's busser til og fra koncerten skal du blot fremvise din koncertbillet ved indstigning i bussen.

Før og efter koncerten er der indsat ekstra busser på metrobus 2, der kører direkte mellem Aalborg Busterminal/ Aalborg Banegård og Gigantium. Busserne mod Gigantium holder ud for banegården – 50 meter fra hovedindgangen til banegården.
 
Med NT's Gak Gak-billet kan du mellem klokken 18-05 køre til og fra koncerten fra overalt i Nordjylland for kun 20 kr. hver vej. Alt du skal gøre er at sms'e GAK GAK til 1271 og besvare den efterfølgende bekræftelses-sms med et JA, og så er billetten i hus. 

Gak Gak-billetten gælder til fri transport med alle NT's busser og Nordjyske Jernbaners tog (ikke DSB) i hele Nordjylland i 2 timer, efter den er købt.


 

ANNONCE