Nyhed

Danko Jones varmer op for Guns N' Roses

Der er lagt i ovnen til grundig øretromme-udblæsning i Gigantium

Om små tre uger tager Danmark igen imod Axl Rose og resten af det nuværende Guns N' Roses, der er godt i gang med den verdensomspændende Chinese Democracy Tour. Det er sjældent nemt at stå som opvarmningsband for legender, men noget kunne tyde på, at mandag aften i Gigantium bliver undtagelsen der bekræfter reglen. Koncertens arrangører har i hvert fald været så kloge, at skaffe sig et pænt prominent navn, der uden problemer kan trække publikum til helt alene.

Canadiske Danko Jones er ved et lykketræf alligevel i farvandet op til Guns N' Roses-koncerten; de skal nemlig spille til Copenhell fem dage før, fredag den 11. juni. De står i øvrigt midt i turnéen for deres sjette udspil, "Below The Belt", der udkom den 10. maj. Da de gæstede Lille Vega i februar sidste år, sendte GAFFAs Morten Gottschalck fire stjerner efter koncerten, og skrev blandt andet følgende:

"Danko er virkelig tændt. Man kan ikke andet end fascineres af hans ansigtsudtryk og intensiteten. Han ligner skiftevis en headbangende bulldog og en mand midt i en orgasme. Det virker næsten, som om han forsøger at banke søm i med musikken, eller som om han prøver at brække lyden midt over med sin viljestyrke alene. Folk på forreste række bliver drypsvedt på, mens bassist JC står som en leende vampyr og svinger sit instrument. Dan Cornelius gør et hæderligt stykke arbejde bag trommerne, og alligevel opfatter jeg små og gentagne uoverensstemmelser. Men Cornelius er også den nye mand. Danko skal have lidt tid til at tæmme hans sjæl."


Guns N' Roses og Danko Jones kan opleves i Gigantium, Aalborg, mandag den 14. juni fra klokken 20.00 - selvom arrangørerne på billetten gør opmærksom på, at der må "forventes ventetid inden koncertstart", nok mere med tanke på Guns N' Roses end på Danko Jones. Der er endnu billetter at få, og de kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE