Nyhed

Melissa Horn tager på Danmarksturné

I slutningen af februar tager den svenske sangerinde på turné rundt i Danmark, hvor hun blandt andet spiller i Koncerthuset

Den 20. februar 2011 sætter den svenske sangerinde Melissa Horn gang i sin Danmarksturné i Koncerthuset, Studie 2 i København.

Melissa Horn har med sit sarte udtryk og tyste sange fået et stort publikum i Sverige, hvor hun kaldes den nye Lisa Ekdahl. I Danmark har Horn spillet på Vega i København og på Spot Festivalen i Århus - hvor hun spillede en fire-stjernes koncert, ligesom hun gæstede Voxhall til Århus Festuge.

Den svenske folksangerinde debuterede i 2008 med "Långå Nätter" og opfølgeren "Säg Ingenting Til Mig" udkom i Sverige sidste år, mens den udkom i april på de danske pladehylder.


På musikonlinetjenesten Spotify har Melissa Horn været en af de mest populære svenske kunstnere i år med et millionstort antal streams. Den mediemæssige eksponering var ellers begrænset, da den unge stockholmer debuterede i 2008, men hun har stille og roligt fået tag i de svenske radiostationers playlister og opnåede sidste år at blive nomineret til musikpriserne Rockbjörnen og Grammis.

Billetter til koncerten med Melissa Horn, den 20. februar i Studie 2 i Koncerthuset i København, sælges fra fredag den 26. november via billetnet.dk.

Se resten af datoerne til danmarksturnéen her:
20. februar: Koncerthuset, Studie 2, København
22. februar: Kulturværftet, lille scene, Helsingør
23. februar: Posten, Odense
24. februar: Tobakken, Esbjerg
25. februar: Skråen, Aalborg
27. februar: Train, Århus


ANNONCE