Nyhed

Melissa Horn på vej med nyt album

Den svenske sangfugl udgiver sit tredje album til efteråret og tager derefter på turné

Den 23-årige sangerinde arbejder for tiden på et nyt album, der udkommer til september. Albumudgivelsen bliver fulgt op af en omfattende efterårsturné i Skandinavien, der blandt andet byder på tre danske koncerter. Desuden kan man inden da opleve Melissa Horn i Tivoli til sommer.

Melissa Horn, der med sine stille sange er blevet kaldt den nye Lisa Ekdahl, udgav sit debutalbum "Långa Nätter" i 2008.  Året efter fulgte hun op på debuten med pladen "Säg Ingenting Till Mig", og siden er sangerindens publikum vokset i hjemlandet Sverige. 

Det er også blevet til en del liveoptrædener, og da Melissa Horn gav koncert på sidste års Spot Festival, gav GAFFAs anmelder Jakob Kowalski koncerten 4 stjerner og skrev:


"Horn inkarnerer […] den unikke, svenske pige-sødladenhed. Det må være noget med sproget? Vokalen formår også at ramme de høje toner helt ren".

Nu kan sangerindens danske publikum opleve smagsprøver fra hendes nye album, når hun giver koncert til fredagsrock i Tivoli den 10. juni, hvor Teitur også spiller.

Har man ikke mulighed for at deltage i ovenstående koncert, er det også muligt at opleve Melissa Horn live, når hun tager på efterårsturné i Skandinavien og spiller følgende tre koncerter i Danmark:


Den 9. november - København, Store Vega

Den 10. november - Ålborg, Skråen

Den 11. november - Århus, Musikhuset


Køb billetter til koncerterne via GAFFA Live.

ANNONCE