Nyhed

Tre nye navne til Royal Metal Fest 2011

Metalfestivalen føjer svensk og amerikansk metal til programmet for årets Royal Metal Fest

Når Royal Metal Fest 2011 afvikles i april er det blandt andet med metal fra USA og broderlandet Sverige. Festivalen løfter nemlig nu sløret for tre nye navne –  de to amerikanske bands Obituary (billeder) og Pathology samt svenske Grave.

Brødrene John og Donald Tardy har en mere end 20 år gammel karriere bag sig i bandet Obituary. Det amerikanske band fra Tampa i Florida er i skrivende stund ved at indspille deres niende studiealbum, der bliver udgivet senere i år. 

Den californiske kvartet Pathology refererer til navne som Dying Fetus og Cacass, når de skal beskrive sig selv. De blev dannet i 2006 og udgav sidste år albummet "Legacy Of The Ancients" på Victory Records.


Svenske Graves musik kan beskrives som melodisk og thrash'et dødsmetal. De startede deres karriere i tilbage i 90'erne, og i sommer udgav de pladen "Burial Ground". Fra 30. april tager de ud i Europa og giver koncerter, hvor de bl.a. gæster Tyskland, Holland og Finland.

Udover koncerter med ovenstående bands giver Royal Metal deres publikum mulighed for at bestemme, hvilket band der skal åbne årets festival. Afstemningen foregår på Facebook og står mellem Aphyxion fra Ribe, Diamond Drive fra Århus og SickSeed fra Århus, der alle er upcoming talenter på den danske metalscene. 

Hør musikken og læs mere om afstemningen på nedenstående links:


Hør Aphyxion på deres myspace og stem på dem her.

Hør Diamond Drive på deres myspace og stem på dem her.

Hør SickSeed på deres myspace og stem på dem her.


Festivalen finder sted 1.-2. april på VoxHall i Århus - køb billetter via GAFFA Live

ANNONCE