Nyhed

Yuck til Danmark

Den engelske gruppe lægger vejen forbi både København og Aarhus til oktober

Den anmelderroste og 90'er-inspirerede engelske gruppe Yuck gæster til oktober både Lille Vega og Voxhall, hvor man kan forvente at høre størstedelen af deres selvbetitlede debutalbum, der blev udsendt i april.

Bandet er blevet sammenlignet med eksempelvis Dinosaur Jr. og Sonic Youth, og i sin femstjernede anmeldelse hev GAFFAs Christian Erin-Madsen da også referencerne frem:

"Der er fuzzet guitar, der er den slacker-lade forvrængede stemme, der er lo-fi over stilen. Referencerne er tydelige, så et spørgsmål synes meget relevant: Bidrager de med noget, der bør flytte vores opmærksomhed deres vej i stedet for at blive ved koryfæerne? Ja, det gør de. Ikke genremæssigt, men ved et fængende melodisk tække, der gennemvæder stort set hele albummets mangfoldige melodier og dermed afleverer et fortrinligt fængende resultat. Det skal være i orden at trække på referencer, særligt når referencerne tiltrækker musikalske præstationer som disse".


Bandet spiller denne sommer festivaler rundt om i Europa, hvor de blandt andet spillede en forrygende koncert på Primavera i Barcelona i slutningen af maj, og nu kommer der så en mulighed for igen at opleve dem på dansk jord. Sidst de var på besøg, gav de koncert på Loppen, men 24. oktober er de på plads i Lille Vega, og 30. oktober lægger de vejen forbi Voxhall.

Billetsalget til koncerten i København starter tirsdag d. 28. juni via Vegas hjemmeside, Billetlugen og i Fona-butikker, mens de allerede nu er muligt at købe billet til koncerten i Aarhus via Voxhall.dk.

ANNONCE