Nyhed

Dirty Projectors offentliggør ny sang

Den anmelderroste Brooklyn-gruppe er aktuelle med forløberen til bandets næste album

Den anmelderroste Brooklyn-gruppe Dirty Projectors, der stod bag et af 2009's mest lovpriste album, "Bitte Orca" – der blandt andet blev kåret til årets næstbedste internationale album i GAFFA – har udgivet en ny sang. Nummeret har fået titlen "Gun Has No Trigger" og er en forløber for gruppens næste album, der udkommer senere på foråret på Domino Records.

"Gun Has No Trigger" viser gruppen fra en lidt mere lettilgængelig og mindre eksperimenterende side end på "Bitte Orca", men stadig med gruppens karakteristiske lyd og sanger David Longstreths vidtspændende vokal intakt. Videoen er med sine mystiske tekstbeskeder til gengæld en anelse kryptisk.

Det nye album bliver Dirty Projectors' syvende studiealbum fra og med debuten "The Glad Fact" fra 2003. Siden "Bitte Orca" har de udgivet ep'en "Mount Wittenburg Orca" i samarbejde med Björk. Ep'en udkom digitalt i 2010 og fysisk i 2011.


Om "Bitte Orca" skrev GAFFA blandt andet i sin anmeldelse, der dog "kun" var på fire stjerner: "Ved første lyt lyder det temmelig rodet, men ved gentagne afspilninger giver det mere og mere mening. Dirty Projectors er beviset på, at rocken stadig kan runde nye hjørner i 2009, og tak for det."

Se videoen til "Gun Has No Trigger":


ANNONCE