Nyhed

Copenhell offentliggør flere navne til programmet

Den københavnske metalfestival er ude med en håndfuld nye navne til næste års musikprogram

Danmarks største metalfestival, Copenhell, løber af stablen den 14.-15. juni 2013, hvor 16 danske og udenlandske metalbands vil spille på festivalens tre scener. Nu er festivalen klar med en håndfuld nye navne til programmet.

"Så er der sgu godt nyt til jer alle! ALESTORM, BETWEEN THE BURIED AND ME, PARKWAY DRIVE & AMON AMARTH er bekræftet til COPENHELL 2013! Stay metal!!!!" skriver folkene bag Copenhell på deres Facebook-side.

De fire nye navne på programmet er spredt ud over verdenskortet med det australske navn Parkway Drive, det amerikanske progressive metalband Between The Buried and Me, det svenske vikinge-metalband Amon Amarth (billedet) samt skotske Alestorm, der beskriver deres stil som "True Scottish Pirate Metal".


Tidligere har festivalen offentliggjort navnene King Diamond, In Flames, Every Time I Die og Illdisposed til næste års hårdtslående musikprogram.

Ud over den officielle festival den 14. og 15. juni inviterer Copenhell også til opvarmningsfesten "Førhelvede" for de metalfans, der slet ikke kan vente med at komme i gang. Med Copenhells egne ord byder de på et "ondt lineup af danske metalbands" – festen kommer til at foregå torsdag den 13. juni, altså dagen inden den officielle festival går i gang, og er inkluderet i billetprisen.

Køb billetter via GAFFA Live.


ANNONCE