Nyhed

Copenhell afslører 16 nye bands

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

I oktober plottede Copenhell de første navne på plakaten til årets festival. Nu løftes sløret for yderligere 16 bands, der blandt andet indbefatter Slash, Lamb of God, Amon Amarth og Clutch.

Fra den 19. til den 22. juni 2019 forvandles Refshaleøen i København til et sandt helvede. Dødsgildet holder 10 års jubilæum og har inviteret nogle af genrens helt store navne forbi til at hylde headbanging, growl og djævle-håndtegn sammen med det ellevilde publikum.

Selvom programmet rummer en enorm musikalsk variation, er der ingen tvivl om, at vi befinder os i den hårde ende af skalaen.


LÆS OGSÅ: Copenhell har booket publikums mest efterspurgte band

Øverst på plakaten er den ikoniske Guns 'N Roses-guitarvirtuos. Slash har de seneste ti år kørt sin solokarriere sideløbende med det store rockband. Til årets festival kan han opleves sammen med sin faste tour-følgesvend, Alter Bridge-forsangeren Myles Kennedy.

Til at repræsentere den amerikanske scene kommer det punkede rockband Clutch, grunge-nostalgikerne Stone Temple Pilots og metalhovederne Lamb of God, der i går var "special guests" ved Slayers danske afskedskoncert i Royal Arena. Et par af nabolandenes fellow-vikinger slår dog også vejen forbi, heriblandt svenske Amon Amarth og Refused, norske Kvelertal og østrigiske Belphegor.


LÆS OGSÅ: Døden spredte sine vinger

Fra den danske scene kommer det eksperimeterende folk-band Heilung, der på ingen tid er skudt op af undergrunden og har fanget stor interesse.

LÆS OGSÅ: Festivalbilletter bliver markant dyrere næste år


Til at sikre de ømme nakkemuskler kommer Terror, Municipal Waste, Orange Goblin og While She Sleeps, mens Skindred med garanti vil presse metal- og rockgenrernes grænser til det yderste med deres vilde og skøre "Ragga Metal." Også The Fever 333 eksperimenterer med at blande de forskellige genrer og vil uden tvivl sætte gang i festen med deres riffede og groovede metal.

Det fulde program vil løbende give sig til kende. Læs meget mere om festivalen og se alle offentliggjordte bands på Copenhell.dk.

Billetsalget er skudt i gang

ANNONCE