Nyhed

Hampenberg & Alexander Brown i internationalt samarbejde

Dj-duoen har verdensstjernerne Pitbull og Fatman Scoop med på deres single ”Raise The Roof”

Morten Hampenberg & Alexander Brown har altid været gode til at finde featurings til deres hits, og med deres kommende single "Raise The Roof" har de overgået sig selv, da de har fået den verdenskendte rapper Pitbull og den markante hiphop-radiovært og -promoter Fatman Scoop til at medvirke. Det er dog ikke kun de internationale kunstnere, som bidrager til vokalen på singlen, da den danske sangerinde Nabiha også medvirker.  

Nummerets rap er skrevet og fremført at den amerikanske Pitbull, som de seneste par år har fået vind i sejlene og har en række af hitsingler og storsælgende albums bag sig. Rapperen har tidligere arbejdet sammen med Jennifer Lopez, Chris Brown, Timbaland og Akon, og nu har han valgt at arbejde sammen med den danske dj-duo. Det var kontakter i hiphopmiljøet, som gjorde at danskernes grundspor til singlen var nået frem til rapperen, som efter et par dage kvitterede med en nyskrevet og nyindspillet rap til Hampenberg & Alexander Brown.

"Vi fik at vide, at han havde rykket på det med det samme. Men vi gik bare og tænkte: Det er jo løgn. Vi turde slet ikke tro på, at vi havde landet et af de største kommercielle navne overhovedet," fortæller Alexander Brown. Som singlens titel "Raise The Roof" antyder, er der tale om en engelsk version af duoens danske hitsingle "Skub Til Taget" med danske Yepha. Den danske version var oprindelig debutsinglen fra Morten Hampenberg & Alexander Brown og har solgt omkring 40.000 eksemplarer.


Om Pitbull fortæller Brown: "Han tilføjer nummeret en helt ny dimension. En ting er, at han gør det internationalt, fordi han lyder så vild. En anden ting er, at han får en helt ny historie ind i nummeret. Han kører en masse referencer som 'Houston, we have a problem', 'Beam me up, Scotty' og 'Back to the Future'".

Hør den engelske version "Raise The Roof" med Pitbull, Fatman Scoop og Nabiha, og den originale danske version med Yepha her:

 


 


ANNONCE