Nyhed

Nordiske navne til DRs Juleshow

Kaizers Orchestra, Tina Dickow og Lukas Graham er blandt de kunstnere som optræder til juleshowet

Danmarks Radio fejrer julen en gang den 30. november og to gange den 1. december til deres årlige juleshow, hvor det bliver muligt at opleve en lang række fremtrædende nordiske artister. DRs Store Juleshow bliver senere vist på tv som en sammenklipning af de tre shows. Til showet optræder de danske, norske og svenske kunstnere sammen med DR Underholdningsorkestret og DR Big Bandet, og for første gang i år finder festen sted i DR Koncertsalen.

Skuespillerinden Paprika Steen er aftenens vært, som vil præsentere de nordiske kunstnere, når de synger kendte hits og julesange. Blandt de svenske navne er den unge visesangerinde Melissa Horn, som også tidligere har spillet i DR Koncerthuset, samt Siw Malmquiest, der blandt andet er kendt for hovedrollen i "Forelsket i København", hvor hun sammen med Henning Moritzen sang Bent Fabricius-Bjerres titelmelodi.

Blandt de norske navne kan man finde soulsanger Bernhoft, singer-songwriteren Thomas Dybdahl og det teatralske Kaizers Orchestra. Programmet fuldendes med en række kendte, danske navne: Kim Larsen, Tina Dickow (billedet), Outlandish og Lukas Graham.


Køb billet til DR's Store Juleshow via GAFFA Live.

ANNONCE