Nyhed

Amon Amarth til Danmark igen

Det Copenhell-aktuelle band gæster landet igen til vinter

Svenske Amon Amarth har netop givet koncert under denne weekendens metalfestival Copenhell, og nu har bandet igen planlagt at lægge vejen forbi Danmark.

Gruppen er et af Skandinaviens mere velansete metalbands og spiller en blanding af death metal og den såkaldte vikingemetal, der tekstmæssigt har et vikingetema, eksempelvis tekster om nordisk mytologi.

Amon Amarth udgiver om en uge, torsdag den 25. juni, deres niende studiealbum, hvilket også er årsagen til den forestående Europa-turné. Den første single fra albummet er nummeret "Deceiver of the Gods", og det er allerede blevet afspillet næsten en halv million gange på YouTube – lyt til "Deceiver of the Gods" længere nede.


Det er ikke første gang, at Amon Amarth kommer til Vega: i 2009 flyttede bandet deres koncert fra Lille til Store Vega for at imødekomme den store efterspørgsel, og i 2011 gav de igen koncert i et fyldt Store Vega. 

Koncerten med Amon Amarth foregår i Vega den 4. december klokken 19, og bandet vil have det britiske metalband Carcass med sig. Billetsalget starter på torsdag 20. juni via Billetnet og landets posthuse.

Lyt til førstesinglen fra Amon Amarths kommende album "Deceiver of the Gods": 


 

ANNONCE