Nyhed

GAFFAs forårsplayliste: Så’ det forår!

Nyd solens stråler med solbrillerne og hørebøfferne på til lyden af foråret

Det er forår, og det skal fejres. Nyd solens stråler med solbrillerne og hørebøfferne på til lyden af foråret. Hør sangene i playlister på Spotify og WiMP nedenfor.

The New Spring: "The Glow", 2011

Danske Bastian Kallesøe aka The New Spring debuterede i 2011 med sit første soloudspil "The New Spring", hvor man blandt andet kan finde det fine forårsvarslende nummer "The Glow".

 


Arcade Fire: "Month of May", 2010


Nummeret er fra det canadiske indie-rockbands tredje album "The Suburbs" (2010). Den handler om en by, der har sovet vinteren over og helt ind i foråret. I maj vågner den endelig op, og en voldelig energi slår sig løs.

 


Chris Brown: "First Day of Spring", 2007

I sangen "First Day of Spring" fra "The Mixtape: The Ish U Aint Heard" (2007) synger Chris Brown om solskin og en dejlig dame, der hurtigt kan blive til mere end en ven.

 

Anne Linnet: "Forårsdag", 1988

80'erne bød også på forårssange, blandt andre Anne Linnets "Forårsdag" (1988). I dag er den stadig god til at minde os om, hvorfor vi har valgt den kærlighed, vi har valgt.

 

The Flaming Lips: "Can't Stop the Spring", 1987

The Flaming Lips bidrager med lidt tungere forårstoner på "Can't Stop the Spring" fra gruppens andet album med den flabede titel "Oh My Gawd!!!...The Flaming Lips" fra 1987.

 

Troels Trier & Rebecca Brüel: "Så' Det Forår Igen", 1987

Denne romantiske duet byder på udødelige linjer som "Når pigerne og drengene begynder at blive trængende / Og pludselig kommer springende ned til hinanden i sengene / Så er det forår igen / Og når mændene og konerne går og vifter med hormonerne / Og ligger i vegetationerne og slider på kondomerne / Så er det forår igen."

 

Sebastian og Sissel Kyrkjebø: "Vårvise", 1987

Smuk, smuk duet skrevet af Sebastian og indsunget med den dengang kun 18-årige Sissel Kyrkjebø, der året forinden var brudt massivt igennem i hjemlandet Norge og hurtigt gjorde det samme i Danmark. 

 

Simon & Garfunkel: "April Come She Will", 1966

Den sprøde guitarhymne til filmen med den lumreste forårsaffære – "The Graduate" – er den perfekte baggrundsmusik, når våren og hormonerne bryder ud. 

 

The Beatles: "Good Day Sunshine", 1966

Denne feel good solskinssang fra albummet "Revolver" er skrevet af Paul McCartney, som her brillerer med sin sikre sans for harmonisk akkordsammensætning.

 

Elvis Presley: "Spring Fever", 1965

En lille hurtig rock'n'roll forårsperle fra den tidløse kvindebedårers 22. album "Girl Happy" fra 1965.

 

Frank Sinatra: "It Might As Well Be Spring", 1961

I "It Might As Well Be Spring" synger Frank Sinatra om den velkendte følelse af forår og hormoner i kroppen – selv når det slet ikke er forår.

Du kan finde playlisterne med (de fleste af) sangene på Spotify og WiMP:

ANNONCE