Nyhed

Joey Bada$$ aflyser onsdagens danske koncert

Rapperen har aflyst resten af sin igangværende Europaturné

Onsdag den 2. december skulle den amerikanske rapper Joey Bada$$ give koncert i Store Vega, København, men koncerten er nu aflyst sammen med resten af Bada$$' igangværende Europaturné, det vil sige Oslo 3. december og Helsinki 4. december.

På Vegas hjemmeside udtaler Bada$$:

"Jeg er beklageligvis nødt til at aflyse resten af min Europaturné på grund af ekstrem udmattelse. Dette er noget, som smerter mig, fordi mine fans er årsagen til, at jeg gør dette, men min sundhed er ekstremt nødvendig, og jeg er nødt til at rejse tilbage til Staterne og komme mig. Jeg kommer tilbage næste år for at gøre det godt igen for jer."


Alle købte billetter refunderes, hvor de er købt.  

Joey Bada$$ er kendt for sit tilbagelænede og selvsikre flow, og han er ofte blevet sammenlignet med sit forbillede Nas. Inden for de seneste par år har den 20-årige Brooklyn-rapper arbejdet sammen med navne som A$AP Rocky og Kendrick Lamar. 

Efter et par succes-fulde mix-tapes kom debut-albummet i 2015 med titlen "B4.Da.$$", et album, som fik fire stjerner fra GAFFA: 


"Lyden på albummet er overraskende 90'er-funderet, og det giver sjovt nok albummet et frisk skær," som det lød tilbage i marts. 

Joey Bada$$ har tidligere spillet i Danmark, senest på Tinderbox Festival i juni måned. 


ANNONCE