Nyhed

Skotske hitmagere fejrer 25 års jubilæum i Danmark

Texas slår et smut forbi en dansk festival

Det skotske band Texas kommer til Danmark i forbindelse med deres 25 års jubilæum og giver en særlig jubilæumskoncert på Jelling Musikfestival fredag den 22. maj, som det eneste sted i Danmark.

Texas debutalbum "Southside" udkom i marts 1989 (så jubilæet er faktisk 26 år, når vi kommer til maj) og gav bandet et stort hit med "I Don't Want a Lover". Senere hittede de med "Say What You Want" fra deres fjerde, velsælgende studiealbum "White on Blonde" fra 1997 og med deres femte studiealbum "The Hush" i 1999, som indeholder kæmpehits som "Summer Son" og "In Our Lifetime". Albummet "The Hush" gik direkte ind som nummer et på den engelske album-hitliste og blev samtidig certificeret til tre gange platin.

Den særlige jubilæumskoncert på Jelling Musikfestival har titlen "An Evening With…", og bandet vil, med sangerinden Sharleen Spiteri i front, guide publikum igennem bandets 25 årige karriere i popmusikkens verden.


Jelling Musikfestival har tidligere haft Texas på festivalprogrammet. Det var i 2006.

Musikfestivalen i Jelling har for nylig offentliggjort navne som Medina, TopGunn, Djämes Braun, Vild $mith og Kesi.

Vil man opleve Texas live i Danmark er den eneste mulighed i denne omgang Jelling Musikfestival, som løber af stablen i pinsen, fra torsdag den 21. maj til søndag den 24. maj.


Du kan sikre dig en billet allerede nu via GAFFA Live. 

Varm op med kæmpehittet "Summer Son" her: 


ANNONCE