Nyhed

Texas kommer til Danmark

Skotske pop/rock-spillende Texas gæster København med deres netop udkomne album

Texas har eksisteret i 31 år og er nu aktuelle med deres nye album ”Jump On Board.” De drager på Europaturne i år, med et stop hos Amager Bio den 31. oktober.

Texas er et pop/rockband fra Glasgow. De blev dannet i 1986 af guitarist Johnny McElhone og sangerinde Sharleen Spiteri. Navnet stammer fra den berømte film fra 1984, "Paris, Texas".

Bandet udgav deres debutalbum ”Southside” i 1989 og har frem til 2005 udgivet syv plader, der har haft mange hitliste-topplaceringer. Efter 2005 tog bandet en pause for at arbejde på soloprojekter. I denne pause blev guitarist Ally McErlaine i 2009 ramt af en alvorlig hjernesygdom, som han lykkeligvis overlevede, og herefter blev Texas gendannet i 2011.


I 2013 udkom første album efter gendannelsen, ”The Conversation” og Texas er som sagt netop i denne måned udkommet med deres nyeste skud på stammen, ”Jump On Board.”

Den nye plade er komponeret og produceret af McElhone og Spiteri og er mixet af Craig Silvey, som også har arbejdet for blandt andet Arcade Fire, Florence & The Machine, Noel Gallagher.

Indtil da kan du varme op med ”Let’s Work It Out” fra Texas’ netop udkomne album ”Jump On Board.”

ANNONCE