Nyhed

Stigs afløser fortsætter rockeventyret

Søren Andersen har nok givet bassen tilbage til Stig, men er så i stedet taget med Deep Purple-legende på turné

Stig Pedersen vendte tilbage til sin vante plads på scenen med D-A-D i midten af juli, og dermed er eventyret slut for hans afløser, Søren Andersen.  

"Jeg har aftjent min værnepligt...Stig er tilbage. Det har været en kæmpe oplevelse! Jeg har fået nye venner, og det har været pissesjovt at være en del af Cirkus D-A-D," siger Søren Andersen til Lokalavisen Fredericia.

Søren Andersen måtte træde til, da Stig Andersen faldt på scenen i Aarhus under en regnvåd koncert den 29. maj og brækkede underarmen. D-A-D har i den henseende annonceret et erstatningsshow i Aarhus. Det finder sted den 28. august - flere informationer følger den 16. august.

Rockeventyret er dog ikke forbi for Søren Andersen, der herhjemme også er kendt for Electric Guitars med Mika Vandborg. Deres andet album, "String Fever", udkom i februar og modtog fem stjerner af GAFFAs musikanmelder, der blandt andet skrev: "Okay! Så med et bandnavn som Electric Guitars og en albumtitel, der emmer af strengefeber, kan man kun forvente en regulær guitarfest. Og det er præcis, hvad Mika Vandborg og Søren Andersen leverer. Naturligvis."

Hen over sommeren er Søren Andersen med Glenn Hughes (Trapaze, Deep Purple, Black Country Communion, California Breed) på en omfattende turné rundt i verden. Hughes er måske mest kendt for sit samarbejde med Deep Purple, som han blev medlem af i 1974 og indspillede albummene "Burn" og "Come Taste the Band" med. I det nye årtusinde har han arbejdet sammen med guitarkongen Joe Bonamassa og John Bonhams søn, Jason Bonham, i Black Country Communion. ANNONCE