Nyhed

90'er-indiehelte genforenes til koncert i London

Mon vi kan håbe på at se dem på Roskilde i 2016?

Først var det Slowdive, der blev genforenet, så Ride. Nu står det klart, at en ny genforening af et klassisk 90'er-dreampop/shoegaze-band står for døren. Nemlig Lush.

Det britiske band fik deres største hit med sangen "Ladykillers" fra deres sidste og mest populære album "Lovelife" fra 1996. Kort efter udgivelsen tog trommeslager Chris Ackland sit eget liv, og bandet blev splittet op.

Lush er genforenet til en koncert på Roundhouse i London den 6. maj 2016.


"Mulighederne og de praktiske omstændigheder og forhold i de sidste 20 år har gjort det umuligt at genforene Lush," siger sanger og guitarist Miki Berenyi og fortsætter: "Men vi elskede det, vi gjorde, og endelig er tiden kommet til at gøre det igen."

Lush består i dag af Miki Berenyi, sanger og guitarist Emma Anderson og bassist Philip King. Gruppen udgav fire album i perioden 1991-1996 og var kendt for Berenyis og Andersons luftige vokaler og effektindhyllede guitarer, om end bandet antog et mere udadvendt og britpop-orienteret udtryk på svanesangen "Lovelife". Alle gruppens album udkom på det markante engelske indie-selskab 4AD.

Om der vil blive flere koncerter med bandet er stadig uvist, men i betragtning af, hvordan det er gået med Slowdive og Ride og deres genforeninger er der stor sandsynlighed for flere koncerter. Spørgsmålet man så kan stille sig selv nu bliver således: Vil Lush spille på Roskilde i 2016?

ANNONCE