Nyhed

Premiere: Med smitsom rap-glæde viser danske Annelise sit veludviklede flow i ny video

Den danske rapper Annelise påbegyndte sin solokarriere i starten af året og er nu klar med endnu et fængende nummer.

I en håndfuld år har Annelise været en del af musikkollektivet Struglaz, som blandt andet også repræsenter Mund de Carlo. Nu træder hun for alvor ind på den danske hiphop-scene med statement-singlen "Ingen Anden Lise" og en tilhørende musikvideo.

Det nye nummer er produceret af Milad Genius og handler om at stå frem, være sig selv og ikke være bange for at bryde normerne. I den sammenhæng udtaler Annelise: 

"Jeg kommer fra en meget hård og lille by i Sydvestjylland, hvor det handlede om ikke at skille sig for meget ud, så allerede fra en tidlig alder blev jeg på dét punkt meget udfordret, nok mest fordi jeg prøvede at passe ind, og jeg i virkeligheden faktisk var rigtigt dårlig til lige netop dét. Så uanset om du er dreng, pige, mand eller kvinde, så kommer man længst ved bare at være sig selv. Alt andet ville være spild af tid og god energi!"


I januar udgav den danske rapper sin første single "Frisk Fiks", og få måneder efter var hun klar med nummeret "Cypher X For Sig" i selskab med Mund de Carlo. Sidstnævnte track blev også produceret af Annelises faste producer Genious, der sammen med Mund de Carlo er medstifter af musikkollektivet Struglaz.

Om samarbejdet fortæller Annelise:

"Jeg har været heldig at finde nogen gode sparringspartnere, som jeg igennem det sidste år har været i studiet med og arbejdet på at skabe en lyd og finde ind til mit udtryk."


Se den legesyge og energiske musikvideo øverst i artiklen.

ANNONCE