Nyhed

Playlisten GAFFA Fresh – hør ugens bedste sange og albums

Hør nye sange med Harry Styles fra One Direction, Allan Olsen, Jeppe Kjellberg fra WhoMadeWho og mange flere

GAFFA er tilbage med GAFFA Fresh, vores playlister med ugens bedste sange og album. Denne uge har vi hørt ny musik fra navne som Harry Styles fra One Direction, Allan Olsen, Jeppe Kjellberg fra WhoMadeWho, Feist featuring Jarvis Cocker, Carpark North og mange flere.

Teenageidolet Harry Styles, der har en fortid i pauseholdende One Direction, har udgivet første single fra sit kommende debutalbum, der endnu er unavngivet. Sangen er produceret af Jeff Bhaker, som tidligere har arbejdet sammen med blandt andre Kanye West, Jay Z og Mark Ronson.

Senere på måneden får singlen følgeskab af en musikvideo, som netop er blevet filmet. 


Allan Olsen har lige udgivet singlen ”Gadens Tommelise” som kan købes på 7” vinyl i et begrænset nummereret oplag på 500 eksemplarer. Singlen er også tilgængelig på diverse digitale tjenester.

Singlen fra Allan Olsen har et budskab om, at ikke alle har et sted at gå hen, når mørket falder på – den er en bittersød godnatsang til dem, der ikke har et sted at gå hen, når vi andre går hjem i seng.

I samarbejder med en række musikbutikker er aftalen, at indtægten fra salget af de 500 nummererede singler bliver doneret til et nyt projekt, ”Den Hjemløse Hjemmeside".


Den Hjemløse Hjemmeside er lige så hjemløs som de 13.000 hjemløse, vi har i Danmark. Den har kun tag over hovedet, hvis der er nogen til at hjælpe den. Via Den Hjemløse Hjemmeside kan man donere 100,- og derved give tag over hovedet til en hjemløs i én nat. Allanolsen.dk gav husly til hjemmesiden den 7. april.

Jeppe Kjellberg fra WhoMadeWho har udgivet singlen “I Ask” fra det kommende soloalbum “Circles”.

Jeppe Kjellberg er bedst kendt som guitarist og sanger i den danske rock/electronica-trio WhoMadeWho, der blandt andet skal spille på NorthSide Festival 2017. Nu har han udgivet anden single fra debutalbummet “Circles”, der er sat til at udkomme den 5. maj.


Derudover har Jeppe Kjellberg annonceret en releasekoncert i anledning af den nye albumudgivelse. Det sker på det nye kultursted H15 i Kødbyen den 5. maj. Desuden giver han koncert den 15. juli i Blågårds Kirke i København.

Hør sangene og mange flere i Spotify-playlisten her – og husk at følge os på Spotify, så får du automatisk besked, når vi opdaterer listen:

 

Hør også sange fra ugens bedst anmeldte nye album og ep'er med blandt andre Kim Larsen & Kjukken, Future Islands og Gents.

 

Vi har også Apple Music-playlister med ugens bedste nordiske og ikke-nordiske sange og album. Playlisterne er blevet sammensat af redaktørerne af GAFFA i Danmark, Norge og Sverige.

Ugens bedste nordiske sange finder du her:

Ugens bedste nordiske album finder du her:

Ugens bedste internationale sange finder du her:

Ugens bedste internationale album finder du her:

 

ANNONCE