Nyhed

Mastodon giver dansk koncert

GAFFA.dk – alt om musik

Det amerikanske metalband Mastodon giver koncert i Store Vega 22. november.

Special Guest er Red Fang, og der er support fra Russian Circles. Man må gå ud fra, at Red Fang får lov at spille lidt længere tid end Russian Circles og måske lidt højere, og at der derfor er forskel på prædikaterne "special guest" og "support".

Fans kan også se frem til en gæsteoptræden fra en af bandets langvarige venner og samarbejdspartnere, sanger og guitarist Scott Kelly fra Neurosis, som vil være med på scenen som en del af en speciel sætliste.

Billetsalget begynder fredag den 11. august klokken 09.


Mastodon blev dannet i Atlanta, Georgia i 2000, albumdebuterede med "Remission" i 2002 og udgav i marts deres syvende studiealbum, "Emperor of Sand". Et udspil, som GAFFAs anmelder Keld Rud tildelte fem flotte stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Med deres seneste udspil "Emperor of Sand" har Mastodon lavet et album, der bygger bro mellem de længere, komplekse progressive sange og korte, fængende rocknumre. Samtidig repræsenterer albummet den bedste samling sange, bandet har skrevet siden "Crack The Skye" med et overflødighedshorn af træffere: "Show Yourself", som er Queens Of The Stone Age på steroider, den voldfængende "Steambreather" og episke "Word to the Wise" for blot at nævne tre." Læs hele anmeldelsen her.

Gruppen gav sidst dansk koncert på Roskilde Festival 2015, hvor anmelder Kristian Alsing uddelte fire stjerner med blandt andet følgende ord:


"Når alting fungerer, ser jeg Mastodon som et af de allerbedste livebands i hvilke som helst lande, men desværre var koncerten på Arena langtfra leveret under gode forhold. Endnu engang rammes en anmeldelse af skidt lyd. Ingen tvivl om, at de mange fans i pitten stadig havde en stor oplevelse, men det fungerede ikke til topkarakterer." Læs hele anmeldelsen her.

Varm op med "Show Yourself":


  

ANNONCE