Nyhed

Heartland Festival er klar med flere internationale navne, blandt andre London Grammar

Den fynske festival offentliggør fire nye kunstnere til sit musikprogram

Den fynske Heartland Festival, der løber af stablen på Egeskov Slot den 2.-4. juni, kan nu afsløre fire nye navne til dette års musikprogram. Nemlig London Grammar, Gregory Porter, The Cinematic Orchestra og Diamanda Galás.

 

London Grammar


Siden de i 2012 lagde nummeret ”Hey Now” på YouTube, er den britiske trio stormet frem. Allerede i det følgende år udgav bandet både en ep og deres debutalbum ”If You Wait”, som fik fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder (læs anmeldelsen her), og i starten af dette år udgav de deres første single i tre år, ”Rooting For You”. Musikken bæres især frem af sangerinde Hannah Reids klangfulde og dragende stemme. På Heartland Festival 2017 kan man opleve gruppens første koncert nogensinde på dansk jord.

 


Gregory Porter

Den amerikanske singer-songwriter er et stort navn på den internationale jazzscene lige nu. Den 44-årige præstesøn og tidligere football-spiller bliver ofte sammenlignet med store jazzsangere som Marvin Gaye og Al Green. Sidst, man kunne opleve ham herhjemme, var på Copenhagen Jazz Festival i sommer, hvor han var et af festivalens hovednavne, og til sommer kan man igen høre hans sjælfulde jazz-stemme.

 


 

The Cinematic Orchestra

Den britiske gruppe kombinerer det jazzede og instrumentale med electronica i stemningsfulde numre. Samtidig er bandets musik især kendetegnet ved at integrere improvisation og filmiske elementer i deres musikalske fremtoning, som navnet også antyder, og man kan opleve denne kombination af det visuelle og det musikalske på sommerens Heartland Festival.

 

 

Diamanda Galás

Den græsk-amerikanske avantgarde-sangerinde, komponist, pianist, organist, performance- og billedkunstner er kendt for sin socialpolitiske bevidsthed og sit stærke tekstunivers med sange som ”Plague Mass”, ”Defixiones: Orders from the Dead” og ”The Refugee”. Med sin ekspressive stemme er Diamanda Galás et fænomen, der vil klæde Heartland Festivals smukke sceneri på Egeskov Slot.

 

De fire navne bliver føjet til et musikprogram, der i forvejen rummer bands som Bryan Ferry, Cat Power, Flying Lotus og Miguel. Heartland Festival adskiller sig fra sommerens andre festivaler ved også at byde sit publikum på oplevelser indenfor kunst, mad og samtale.

Hvis man ønsker at bo på festivalen, kan man medbringe eget telt eller campingvogn eller købe opslåede telte og andre boformer.

 

ANNONCE