Nyhed

Popstjerneskuddet Anne-Marie kommer til Danmark

GAFFA.dk - Alt om musik

Onsdag den 11. april lander den britiske sangerinde Anne-Marie i Store Vega, København.

Hun er tidligere blevet spået til at være den nye stemme inden for den internationale popverden. 25-årige Anne-Marie er landet solidt på den store popscene med sin medvirken på Clean Bandits megahit “Rockabye” sammen med Sean Paul. Tiden har vist, at hun også kan på egen hånd, og hendes single ”Alarm” er i skrivende stund spillet 217 millioner gange på Spotify.

Allerede som barn optrådte Anne-Marie i store musicalproduktioner, og i en alder af blot 11 år vandt hun desuden guld i det internationale shotokan-karatemesterskab. Respekt!

Anne-Marie flyver i turbofart mod stjernerne, og til april har du mulighed for at opleve hende live. Billetsalget starter fredag den 6. oktober. 


Anne-Marie gav også koncert på Smukfest i august. Her uddelte anmelder Laura Hansen fire stjerner og skrev blandt andet: "Selvom sceneshowet ikke er noget særligt, formår Anne-Marie at holde publikums fulde opmærksomhed alle 45 minutter. Der er både plads til de dansende og de sidende, og der er med andre ord plads til alle festivalgængernes tilstande på bøgescenerne denne tidlige fredag aften." Læs hele anmeldelsen her.

Lyt til “Alarm” herunder.


ANNONCE