Nyhed

ØreSound Festival klar med internationalt navn

GAFFA.dk – alt om musik

Clean Bandit stiller op med dj-sæt

Den nystartede Amager-augustfestival ØreSound er nu klar med sin første internationale annoncering, nemlig den engelske dance/elektronika-gruppe Clean Bandit, der vil stille op med et dj-sæt, altså uden instrumenter, men med dj-pult.

Clean Bandit har gjort sig bemærket med deres kombination af elektronisk musik, dancehall, klassisk, r&b og pop. Deres gennembrud kom i 2014 med singlen "Rather Be" med vokal af Jess Glynne, en sang der vandt en Grammy for "Best Dance Recording".


I 2016 fulgte de op med megahittet "Rockabye" feat. Sean Paul og Anne-Marie, et nummer der toppede hitlisten i flere end 40 lande. Det lå nummer 1 i ni uger i England og blev dermed den længst siddende britiske førsteplads siden Wet Wet Wets "Love Is All Around" fra 1994. Sangen har nu rundet 1 milliard streams på Spotify.

Siden har gruppen haft yderligere to førstepladser på den engelske hitliste, nemlig "Symphony" (featuring Zara Larsson) og "Solo" (featuring Demi Lovato), og i det hele taget er de kendt for markante gæstesolister på deres sange. Gruppen arbejder for tiden på deres tredje album, det første siden 2018. Deres hidtil seneste udgivelse er singlen "Higher" (featuring Iann Dorr) fra januar i år.

LÆS OGSÅ: Bono og The Edge går sammen med Martin Garrix på officiel EM-sang


Det nuværende line-up til ØreSound er dermed:

Torsdag den 12. august til ØreSound URBAN: B.O.C, TESSA
Fredag den 13. august til ØreSound EDM: MORTEN; CLEAN BANDIT (DJ-SET), TOOMANYLEFTHANDS
Lørdag den 14. august til ØreSound POP: JUNG

Salget af Limited Partout-billetter, Endagsbilletter og VIP-billetter er i fuld gang via ticketmaster.dk

Varm op med monsterhittet "Rockabye":

ANNONCE