Nyhed

The Savage Rose tager på efterårsturné – med ny organist

GAFFA.dk – Alt om musik

Sidste år kunne The Savage Rose fejre deres 50-års jubilæum og modtog GAFFAs Specialpris. I år kan dette års vinder af en Steppeulv for årets vokalist, Annisette, holde sin 70 års fødselsdag.

Efter sidste års jubilæumsturné er Annisette og The Savage Rose igen klar til at tage ud på landevejen. Denne gang er det landets større koncerthuse, der står for tur, når det legendariske band rejser landet rundt.

LÆS OGSÅ: Se video: Savage Rose modtager og takker for GAFFAs Specialpris


2017 bød både på bandets 25. album Homeless samt en turné med 44 koncerter i ind- og udland. Den kommende efterårsturné bliver noget mindre, og indtil videre byder den på syv koncerter.

Mellem jul og nytår offentliggjorde Savage Rose, at deres organist og pianist de sidste 12 år, Palle Hjorth, havde forladt gruppen for at fokusere på andre projekter, og han bliver erstattet af Nikolaj Hess, der blandt andre har spillet med store navne som Fela Kuti, Lee Konitz og Tony Scherr. Sidste år var han på turné med Kira Skov.

LÆS OGSÅ: Palle Hjorth: Derfor forlader jeg Savage Rose


Annisettes 70 års fødselsdag bliver også markeret med den første officielle biografi om sangerinden og bandet. Bogens forfatter er GAFFAs mangeårige skribent Michael José Gonzalez, og bogen udkommer på Politikens Forlag i løbet af 2018.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Hør nummeret "Woman" fra 2017-albummet Homeless:

The Savage Roses efterårsturné:


26. oktober – Operaen, København – UDSOLGT
27. oktober – Operaen, København – FÅ BILLETTER
01. november – Gjethuset, Frederiksværk
02. november – Musikhuset, Aarhus
08. november – Tobakken, Esbjerg
16. november – Odeon, Odense
17. november – Musikkens Hus, Aalborg

LÆS OGSÅ: Her er de nominerede til Steppeulven 2018

ANNONCE