Nyhed

VIDEO: Mellemblond hylder kærligheden i tre generationer

GAFFA.dk – Alt om musik

Mellemblond hylder kærligheden i musikvideoen til den nye single "Elsk og bliv elsket". Se videoen nedenfor.

Efter tre års albumpause og en række Steppeulvsnomineringer vender Mellemblond – der nu udelukkende er et alias for sanger og sangskriver Kristoffer Munck Mortensen – tilbage med forløberen for sit fjerde fuldlængdealbum, der udkommer i foråret.

Singlen "Elsk og bliv elsket" fra Mellemblod udkom den 26. januar, og ny er musikvideoen til nummeret klar.


Sangen er "en hyldestsang til livet og kærligheden", og videoen bakker op om det positive budskab, når tre par, fra forskellige generationer, mærker og udforsker hinanden i en intim og enkel kulisse. Ny kærlighed, gammel kærlighed, forsigtighed, nysgerrighed, glæde, tårer og smil.

GAFFA anmeldte bandets album "Lysvågen" fra 2013 til fem stjerner med ordene: "Lyt, lyt, lyt nu derude og få en dansksproget musikalsk oplevelse af de store! Fremragende, simpelthen."

Ligeledes blev albummet "Fra et sted" fra 2015 anmeldt til fem stjerner med ordene: "Det er moden, tidløs og seriøs rock, vi har med at gøre på Fra Et Sted, hvor dystre understrømme og splintrende guitarsoli snor sig ubesværet gennem samme sang (…)  Årets danske album?"


Nummeret er produceret af Mads Brinch (TV-2, Asteroids Galaxy Tour, Bisse) og Kristoffer Munck Mortensen, der således fortsætter samarbejdet fra de sidste to Mellemblond-album.

LÆS OGSÅ: Mellemblond – med inspiration fra Mark Knopfler og Sophus Clausen

Se musikvideoen til "Elsk og bliv elsket":


ANNONCE