Nyhed

Volbeat giver kæmpekoncert med stærke supportnavne

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Volbeat vender tilbage til hjemlandet, når de giver stor koncert i Aarhus til sommer med stærke support-navne

Der er dømt jysk folkefest, når de sjællandske rockgiganter fra Volbeat indtager Ceres Park lørdag den 29. juni. Det er seks år siden, at kvartetten sidst besøgte Aarhus. Og som om det ikke var nok: som support-navne har gruppen offentliggjort ingen ringere end det amerikanske thrash metalband- Anthrax og Danmarks rock-veteraner fra Magtens Korridorer. 

Den københavnske kvartet gav sidste år et brag af en koncert i Parken, og de blev i denne sammenhæng det første danske headliner-band, der udsolgte Telia Parken i København. Koncerten fik intet mindre end seks ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder under overskriften: "Volbeat peakede i Parken". Bandet dokumenterer endvidere aftenen ved at udgive et livealbum og koncertfilmen Let's Boogie! Live from Telia Parken, der udkommer den 14. december.


LÆS OGSÅ: Her er de fem mest indtjenende danske sange i udlandet i 2017

Volbeat har siden 2001 med deres seks studiealbums i bagagen spillet sig hele vejen op til den internationale hard rock-trone. Deres seneste album, Seal The Deal & Let's Boogie, røg i 2016 direkte ind som nummer et i hele syv lande, og de har netop afsluttet en verdensomspændende sommerturné side om side med selveste Iron Maiden og Guns 'N Roses. 

Billetsalget skydes i gang tirsdag den 4. december klokken 10.00. 


ANNONCE