Nyhed

NAKED-koncerter markerer Menneskerettighedernes 70 års jubilæum

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Menneskerettighederne runder et skarpt hjørne. 70 års tjeneste fejres med en stor december-koncert i København. 

Amnesty International og SPOT Festival er gået sammen om at stable en NAKED-koncert på benene, for at hylde menneskerettighederne, som blev vedtaget den 10. december 1948. Samme dato i år vil Katinka, Silas Bjerregaard, Kill J, Goss (Mads Damsgaard Kristiansen) og Gustaf Ljunggren stå op på scenen i Bremen Teater for at fejre jubilæet. 

De fire førnævnte artister, vil spille deres numre i nye og rå udgaver - kun støttet af Gustaf Ljunggrens flygel. Naked-sessions, hvor musikere skærer deres materiale helt ind til benet, har de sidste otte år været en meget populær del af SPOT Festival, og i år er det første gang, at konceptet præsenteres i et helt andet regi i anledningen af 70 års-dagen for menneskerettighederne. 

LÆS OGSÅ: Post Malone giver dansk koncert

"Vores fælles behov og glæde ved at spille og lytte til musik kræver frihed. Men frihed er kun en drøm for alt for mange - frihed er ikke en selvfølge for alle. Vi hylder enhver indsats og beslutning, der kan styrke det enkelte menneskes frihed - fra den danske grundlov til det internationale arbejde for menneskerettigheder”, fortæller SPOTs leder Gunnar Madsen om arrangementet.

Der er altså lagt om til en aften, hvor man blandt andet kan høre Katinkas "2000 Meter I Frit Fald" og Kill J's "You're Good But I'm Better" i helt nye rammer foran Gustaf Ljunggrens flygel. 

Koncerten starter kl. 20 - og billetsalget bliver skudt i gang i dag klokken 12.00 via Ticketmaster. 


ANNONCE