Nyhed

Gucci Mane i spændende samarbejde

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Gucci Mane har i dag udgivet singlen "Wake Up In The Sky" der byder på gæsteoptrædener fra både Bruno Mars & Kodak Black.

Det er langt fra nyt, at Gucci Mane stikker hovedet sammen med kolleger. Selv har Atlanta-rapperen medvirket på blandt andet N.E.R.D.'s seneste album, der var spækket med en række imponerende gæstestjener. Mane var ligeledes feature på den ikoniske rapper Rick Ross' single "She On My Dick" fra sidste år. 

LÆS OGSÅ: Bedst lige nu – 12 stærke sange til weekenden


Men denne gang er det altså Gucci Mane himself, der inviterer kolleger indenfor. I sidste måned udkom han med anden forsmag til det kommende album Evil Genius i form af singlen "Kept Black". Og i dag er det altså "Wake Up In The Sky", der, med Bruno Mars & Kodak Black i spidsen, hitter. Dagens udgivelse markerer desuden Blacks første udspil, siden han i sidste måned blev løsladt efter et syv-måneders fængselsophold møntet på en række anklager.

LÆS OGSÅ: Undersøgelse: Hvilken rapper praler mest af deres bimmer?

Mane har netop via sin Instagram-profil annonceret nummerets officielle coverart, der viser en skyformet version af den signatur-tatovering af en isvaffel, der udsmykker rapperens højre kind.


Se opsalget her:

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guwop @brunomars @kodakblack New song midnight!!!

Et opslag delt af Gucci Mane (@laflare1017) den


ANNONCE