Nyhed

Gucci Manes nye sang er en af mange reaktioner på Takeoffs død

28-årige Takeoff døde tidligere i november, hvilket har rørt musikverdenen. Blandt andet Gucci Mane, der åbner op i en ny sang

”Like, how the fuck we gon’ lose Takeoff? Damn, he didn’t deserve it / We don’t supposed to question God, but, damn, Takeoff was perfect (God).”

Sådan rapper Gucci Mane på den nye sang ”Letter to Takeoff.” En sang, der beskriver tankerne om tabet af den 28-årige rapper, som han havde en tæt relation til gennem et mangeårigt samarbejde.


”It’s been over ten years since I met you at my studio / I knew immediately you would be a star / You left behind some amazin’ memories that will last forever / There’s not a day that goes by that I don’t think about you.”

LÆS OGSÅ: HVIL I FRED: Politiet beder om hjælp til at identificere Migos-medlems morder

Takeoff døde den 1. november efter en skudepisode i Houston. Sammen med onklen Quavo og Offset var han en del af trioen Migos, der har præget hiphopscenen med sange som ”Bad and Boujee,” ”Walk It Talk It” og ”Stir Fry.”

I løbet af det tiårige samarbejde har Gucci Mane været med trioen på The Green Album og flere andre sange, mens han også var en del af det nye samarbejde mellem Takeoff og Quavo med albummet Only Built For Infinity Links, der kom ud kun én måned før Takeoffs død.


Nyheden har sendt en rystelse gennem musikverdenen med reaktioner fra blandt andre Drake, Khalid, Cardi B og mange flere. På samme måde har Quavo delt en rørende besked via Instagram.

”Det er så hårdt at fortælle dig, at jeg savner dig, når du altid var sammen med mig, og vi lavede alting sammen,” skriver han.

”Jeg forlader dig aldrig, jeg gætter på, at Gud bare ikke har brug for min hjælp. Kan du spørge ham fra mig, hvad jeg skal gøre for at se dig igen!!!”


Det tredje medlem af Migos, Offset, har nu også delt et opslag. Begge var til stede under begravelsen i Atlanta den 11. november, hvor Justin Bieber sang, og Drake holdt en tale.

Carpool Karaoke: Migos synger Whitney Houston og flasher kontanter

 

ANNONCE